tawny roberts and miko lee.pornance.net
brunette whore in chains. fuck-videos.net black teens juggs jizzed.
stellar nymph gets teased and poked by her bf.zettaporn.com first fuck on cam.

Wanneer moet ik mijn besturingssysteem updaten?

besturingssysteem updaten

Dit is een informatief artikel over het updaten van je besturingssysteem. Het besturingssysteem is de software die je computer draaiende houdt. Dit is het systeem dat je computer gebruikt om alle software te draaien. Het is gebouwd in een bepaalde periode. Met deze laatste zin wil ik aangeven dat het verstandig is om te kijken, waneer het besturingssysteem dat op jouw computer staat uitgebracht is? De software wordt door de producten geupdate gedurende een aantal jaar. Dit zijn in het begin voornamelijk nieuwe dingen die het besturingssysteem beter maken. Ze zullen het dagelijkse gebruik van het besturingssysteem verbeteren.

Als er geen updates meer uitkomen?

Zodra een fabrikant stopt met het uitbrengen van updates voor jouw besturingssysteem moet je jouw zorgen gaan maken. Zoals in de laatste zin aangegeven zijn de eerste updates grote wijzingen in de look en feel van het besturingssysteem. Naarmate de jaren verstrijken worden dit voornamelijke beveiligingsverbeteringen. Deze zorgen dat je computer niet aangevallen kan worden door kwaadwillende. Zodra dit gebeurt moet je direct updaten. Als je gebruik maakt van een virusscanner zal je niet beschermt zijn, want er zijn zwakheden in je systeem. De virusscanner kan dan via jouw besturingssysteem omzeild worden.

Welk besturingssysteem is verouderd? – Windows Vista!

Wij kunnen net zoals alle andere websites over de hele wereld zien hoeveel gebruikers van onze website bezoeken. Wij kunnen ook zien met welk systeem een gebruiker de website bezoekt. Het komt nog steeds voor dat gebruikers met een Microsoft Windows Vista systeem onze webshop bezoeken. Windows Vista is uitgebracht in 2007 en Microsoft heeft bekend gemaakt in Maart (2017) van dit jaar dat het niet meer ondersteund wordt. Windows Vista krijgt geen updates meer en zal niet meer beveiligd en beschermt worden met de meest recente beveiligingsupdates.

Mocht je nog gebruik maken van het verouderde Windows Vista zorg dat je direct een update uitvoert van je Windows besturingssysteem. Uiteraard krijg je van ons een scherp aanbod zoals je dat altijd gewend bent. Wij hebben verschillende opties die allemaal kunnen voldoen aan jouw behoefte. Houdt er rekening mee dat een nieuwer besturingssysteem andere systeemeisen heeft als een ouder besturingssysteem. Hieronder staat een overzicht van wat de systeemvereisten zijn per besturingssysteem.

 

Uitverkocht

Besturingssystemen

Windows 7 Professional

29.99
Uitverkocht

Besturingssystemen

Windows 8.1 Professional

34.95
Uitverkocht

Besturingssystemen

Windows 10 Professional

37.99
Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.