tawny roberts and miko lee.pornance.net
brunette whore in chains. fuck-videos.net black teens juggs jizzed.
stellar nymph gets teased and poked by her bf.zettaporn.com first fuck on cam.

Voordelen Microsoft Office 365 – Abonnement of Losse Office?

office 365

Wij van softwarekeys.nl verkopen 2 verschillende soorten Office pakketen. De optie waar ontzettend veel klanten van ons voor kiezen is het nieuwe Office 365 abonnement. In dit artikel zal ik bespreken wat dit pakket inhoudt en wat het verschil is met het standaard Office pakket van Microsoft. Wil je een overzicht van alle Office pakketen die wij aanbieden? Wij hebben in ons assortiment voor elk budget het juiste product. Wil je voor een klein bedrag een goed werkend Office pakket? Dat is mogelijk. softwarekeys.nl heeft een office pakket vanaf 38 euro. Neem een kijkje in ons aanbod.

Wat is Office 365

Als je voor dit pakket gaat heb je alles in huis om direct overal aan te werken. Met Office 365 kan je verslagen maken, werken aan powerpoint en al je email accounts beheren. Tegenwoordig staan in de meeste huishoudens niet meer 1 maar meerdere mobiele apparaten die gebruik maken van Office. Het is niet meer zoals vroeger dat de computer van het gezin in de woonkamer stond en er maar 1 Office pakket nodig was. Hiermee ben ik aanbeland bij een van de voordelen van Office 365. Als je kiest voor dit pakket krijg je een installatie die je direct op 5 verschillende apparaten kan installeren. Dit houdt exact in dat je met deze installatie direct je Telefoon/ Tablet/ Computer kan voorzien van de prachtige Office software.

Het enige pakket dat deze service heeft is Office 365, de andere pakketen kunnen enkel geïnstalleerd en gebruikt worden op 1 apparaat. Mocht je thuis schoolgaande kinderen hebben of meerdere computers, dan is dit de beste opties voor jouw. Deze installatie kan direct toegepast worden op 5 verschillende computers. Het grote voordeel hieraan is dat je dit pakket ook als gezin of familie kan kopen, om zo de aankoopprijs te delen met elkaar.

Alle software die mogelijk is, zit erbij. De Office Professional 2016 software is de enige andere Office software die het complete aanbod van office producten heeft. Concluderend betekent dat als je een Home en Business pakket bestelt je niet beschikt over: Microsoft Acces, Publisher, Infopath en Lync. Maak je geen gebruik van deze software dan is dit misschien wel het ideale product voor jouw. Wil je een compleet pakket dan ben je met Microsoft 365 direct voorzien van alles en nog veel meer.

De grootste voordelen van Office 365

  • een aankoop geschikt voor 5 verschillende apparaten
  • Compleet pakket met alle Office software
  • Gratis 1 TB opslag ruimte Onedrive
  • Gratis 60 minuten Skype tegoed – Elke maand!
  • Belangrijkste van allemaal! De software wordt altijd geupdate naar de nieuwste versie!

Enkele voordelen waren nog niet aanbod gekomen, die zullen hier besproken worden. 1 GB aan gratis opslag ruimte bij Microsoft One drive, houdt in dat je gratis 1000 mb krijgt om mee te doen wat jij wil. Binnenkort zal er een artikel online komen over alle voordelen van One drive. Het is namelijk een geweldig stukje software waar je ontzettend veel mee kan doen. Je kan bijvoorbeeld met Onedrive al je foto’s automatisch opslaan zodat je niks kwijt raakt. Alles in de “cloud”, bestanden die belangrijk voor jouw zijn. Houdt de website in de gaten en bekijk onze handleiding hoe je microsoft One drive het beste kan instellen.

De gratis Skype tegoed zegt waarschijnlijk genoeg. Maak je gebruik van Skype dan is dit een mooi voordeeltje. Je kan iedere maand 60minuten gratis bellen naar de hele wereld via Skype.

Een systeem dat up to date is zal veel minder kwetsbaar zijn voor kwaadwillende. Het Office 365 pakket wordt altijd ondersteund door Microsoft en zal altijd updates blijven ontvangen. Dit is in de hedendaagse tijd ontzettend belangrijk dat je software ge-update wordt, er worden steeds vaker gaten in beveiliging gevonden door verouderde software.

Voordelen los Office pakket?

De belangrijkste rede dat veel klanten een los office pakket kopen zijn de eenmalige kosten. Je betaalt een keer een bedrag en wordt voorzien van de Office producten die jij nodig hebt. Neem rustig de bovenstaande voordelen van Office 365 door, want wij zijn overtuigd dat het de beste optie is voor jouw als klant. Er worden namelijk geen nieuwe Office pakketen meer uitgebracht het enige wat nog ondersteund wordt door Microsoft zijn de Office 365 abonnementen.

De kosten die verbonden zijn aan het Microsoft office 365 abonnement zijn 49.95 euro. Daarmee is Softwarekeys.nl de goedkoopste leverancier van Nederland. Voor slechts 4 euro per maand heb je een Office 365 abonnement. Dat direct gebruikt kan worden op 5 verschillende apparaten, dat zijn 2 biertjes per maand voor een compleet Office pakket!

Nog niet overtuigd van Microsoft Office 365? Neem contact met ons op via de chat of het contactformulier en wij beantwoorden al je vragen over het product.

-40%
Voor 5 pc's!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €99.95.Huidige prijs is: €59.95.
Uitverkocht
58.85
Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.