Dit is 100% legaal, wij zijn zelf tegen illegaal downloaden en verspreiden van software.

Wij leveren alle software keys binnen 5 minuten aan jou. Alle keys worden naar het ingevulde email adres gestuurd. Controleer altijd voordat je met ons contact opneemt je spamfolder.

Mocht je betaalt hebben middels een overboeking, dan wachten wij tot de betaling bij ons binnen is. Misschien is de email met de key per ongeluk in je spamfolder belandt. Controleer deze altijd voordat je ons een bericht stuurt.

Zeker. Neem contact met ons op als je meer dan 10 licenties wil aanschaffen. Wij kunnen je dan een aantrekkelijke korting aanbieden.

Wij bieden je de garantie dat je licentie werkt die je van ons ontvangt. Wij gaan uit van de billijkheid van onze klanten.

Als je niet door de installatie van de software komt. Staan wij uiteraard klaar voor je. Wij zullen met je meekijken en met je chatten via Teamviewer. Dit is een programma dat je op je computer dient te installeren waardoor wij in de gelegenheid worden gebracht om mee te kijken tijdens de installatie. Bekijk dit artikel over het gebruik van Teamviewer.

Neem contact met ons op.
Middels de chat aan de zijkant van de pagina of het contactformulier.

Uitverkocht

Besturingssystemen

Windows 7 Home Premium

29.99
USB
Uitverkocht
89.95
USB
Uitverkocht

Besturingssystemen

Windows 7 Professional + USB

79.95
USB
Uitverkocht
99.95
-49%
Korting
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €235.40.Huidige prijs is: €119.95.
-40%
Voor 5 pc's!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €99.95.Huidige prijs is: €59.95.
Uitverkocht
124.90
Uitverkocht