tawny roberts and miko lee.pornance.net
brunette whore in chains. fuck-videos.net black teens juggs jizzed.
stellar nymph gets teased and poked by her bf.zettaporn.com first fuck on cam.

Teamviewer gebruiken – Installatie – Klantenservice softwarekeys.nl

klanteservice Onlinekeys123.nl

Het komt weleens voor dat de installatie niet lukt om wat voor reden dan ook, maar gelukkig kunnen wij op afstand helpen tijdens de installatie. Ze benaderen de klantenservice en krijgen dan van onze medewerker het verzoek om Teamviewer te installeren. Dit is een programma waarmee onze klantenservice op afstand mee kan kijken tijdens de installatie. Mocht het zo zijn dat het installeren van Teamviewer een probleem oplevert volgt hieronder een handleiding, voor het gebruik van Teamviewer.

Wat is Teamviewer? Is het gratis?

Teamviewer wordt gebruikt door meerdere grote bedrijven over de hele wereld. Vandaar dat wij voor deze ontzettend veilige optie hebben gekozen. Het programma maakt het mogelijk voor de klantenservice om exact te zien wat jij op je computer doet. Het mooie aan de software is zodra jij de verbinding verbreekt dit niet meer mogelijk is. Het is volledige gratis in gebruik en je hoeft geen account of iets dergelijk aan te maken.

Hoe download ik Teamviewer?

Ga naar de website van Teamviewer.com. Druk op de grote groene knop op de homepagina. Voer vervolgens de installatie uit op je computer. Zodra het programma geïnstalleerd is zal twee codes te zien krijgen, deze zijn van belang om de support te starten. Voor Mac gebruikers ziet het er zo uit zoals op de afbeelding aan de onderkant van de video. Hieronder staat een speciale video met een duidelijke uitleg over het installeren van Teamviewer op een windows computer. Als je op de video klikt zal hij langzamer te bekijken zijn. Misschien dat de video wat te snel gaat.

Hoe geef ik toegang tot het meekijken op mijn PC?

Wat de klantenservice medewerker vervolgens zal vragen is om “Uw ID” en Wachtwoord. Hiermee stel je de medewerker in staat om met jouw computerscherm mee te kijken. Hij kan vervolgens ook je muis bewegen en beheren.

Dit kan je simpel uitzetten door op het blauwe muisje te klikken. Hiermee heb je zelf de controle over de muis als je dit een prettiger gevoel geeft. De schermafbeelding van hieronder geeft nog even aan om welke twee gegevens het gaat.

Nog vragen naar aanleiding van deze uitleg?

Neem contact met de klantenservice op via het chat venster aan de zijkant of via het contactformulier. Wij zouden het prettig vinden als u een waardering achter zou willen laten op onze Facebookpagina.

2 reacties op “Teamviewer gebruiken – Installatie – Klantenservice softwarekeys.nl

  1. Ton Starren zegt:

    Beste softwarekeys.nl,

    Ik heb een legale versie van Office 2013. Doordat ik mijn pc opnieuw heb moeten installeren, heb ik ook Office opnieuw erop moeten zetten. Dit lukt echter niet, ik krijg bij de installatie de foutmelding dat het bestand Officelr.cab niet kan worden gevonden. Ik weet niet hoe ik dit op moet lossen. Ik heb overigens Office niet bij jullie gekocht, maar als ik er niet uitkom, dan overweeg ik om dat wel te doen. Alleen moet ik er dan wel zeker van zijn dat ik niet hetzelfde probleem krijg.

    Alvast dank voor de moeite.

  2. Support zegt:

    Hi Ton, kan je proberen om office volledig te verwijderen van je computer en opnieuw te installeren? Windows kan het bestand niet inladen, wellicht is het corrupted.

Reacties zijn gesloten.