tawny roberts and miko lee.pornance.net
brunette whore in chains. fuck-videos.net black teens juggs jizzed.
stellar nymph gets teased and poked by her bf.zettaporn.com first fuck on cam.

Waarom is softwarekeys.nl de goedkoopste van Nederland?

onlinekeys123 reviews

Onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Wij hebben een chat applicatie waar alle website bezoekers direct een chat kunnen beginnen met onze klantenservice medewerker. Reageert de medewerker van de chat niet direct, dan zal het bericht opgeslagen worden, laat je email adres achter en wij komen altijd terug op je vragen. Een aantal klanten heeft ons de vraag gesteld waarom wij zo goedkoop zijn en of de keys die wij leveren wel legitiem zijn? In dit artikel behandelen wij deze vragen en zullen onze klanten voortaan verwijzen naar dit artikel.

Alles keys en licenties van softwarekeys.nl zijn legitiem!

Elke licentie die door softwarekeys.nl wordt geleverd zijn 100% legitiem en werken. Alle keys worden online nadat je deze invoert getest door de servers van Microsoft, bitdefender en ESET. De software werkt altijd en mochten er updates zijn, dan zal je deze ook kunnen ontvangen. De software komt rechtstreeks van de fabrikant en je hoeft geen aparte software te downloaden of te gebruiken.

Mochten er problemen zijn met de keys of licenties kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn er altijd voor je om te helpen tijdens een problemen met de installatie. Na het downloaden van de software en het ontvangen van de licentie, kan je in jouw account speciaal gemaakte handleidingen bekijken. Deze zijn speciaal door ons geschreven voor elk software pakket. Elk pakket heeft een eigen handleiding.

Waarom is softwarekeys.nl zo goedkoop?

Wij besteden geen geld aan dure kantoren en maatpakken. Wij willen dat de klant tevreden is en leveren daarom top service voor een klein beetje winst. De onderste vier pijlers zijn de ruggengraat van softwarekeys.nl, mochten wij niet voldoen aan deze pijlers mag je ons er altijd op aanspreken! Dat kan via de chat of onze contactpagina.

 • Altijd antwoord binnen 4 uur
 • Alle licenties worden geleverd binnen 2 minuten
 • Nooit meer teveel betalen voor goede software
 • 24 uur per dag bereikbaar 7 dagen in de week!

Beoordelingen en reviews softwarekeys.nl

Wil je ons beoordelen of een review achterlaten nav een bestelling of klanten ervaring? Dan kan dat op onze Facebookpagina. Dat is een onze officiële review pagina. Je kan ook altijd onder het product een review achterlaten. Alle reviews worden geplaatst, dus heb je een minder goeie ervaring met onze website? Dan mag je ons altijd benaderen, wij leren graag van onze klanten.

5 reacties op “Waarom is softwarekeys.nl de goedkoopste van Nederland?

 1. Hans VdB zegt:

  LS
  Ik ga binnenkort weer wat bestellen, bij dezen ook een goed nieuwjaar!
  Attentie sommige tekstgedeelten op de pagina’s zijn niet verklaarbaar onleesbaar.

  vr gr

 2. edmond.pesse zegt:

  ik had twijfels of dit echt was , nu dit is echt !! en alles werk super voor een zeer goede prijs worden al onze 4 pc uitgerust met offices 2016 wat een aanpassing ,wij werkte nog allemaal met 2007 hopelijk krijgen wij dit snel geleerd
  m.v.g.

 3. meijerdatzegik zegt:

  Snel geleverd, direct na betaling. geïnstalleerd en het werkt allemaal prima !

 4. JeroenVR zegt:

  Mijn eerste bestelling bij Softwarekeys… Office 2010
  Wist niet wat ik kon verwachten. Inlogcode werd volgende dag verstuurd, daardoor beetje stress.
  Vragen werden goed en duidelijk beantwoord alles werkt goed.

 5. Ad zegt:

  Bitdefender en Office besteld. Bij Office software verliep alles prima. Bij Bitdefender software kreeg ik geen inlogcode. Na live chat met Software keys bleek dat de bestelde Bitdefender software was uitverkocht. Werd daarna direct snel en correct opgelost.

Reacties zijn gesloten.