tawny roberts and miko lee.pornance.net
brunette whore in chains. fuck-videos.net black teens juggs jizzed.
stellar nymph gets teased and poked by her bf.zettaporn.com first fuck on cam.

How To – Windows installeren vanaf een USB stick

windows installeren vanaf usb

Sinds enkele dagen bieden wij in de webshop de mogelijkheid voor onze klanten om een kant en klare installatie USB te kopen. In deze handleiding wordt het voor jou duidelijk hoe deze installatie in zijn werk gaat en welke stappen doorlopen moeten worden. Na het bestellen van de USB stick zal deze kant en klaar zijn voor de installatie. De installatie die plaats zal vinden is een schone windows installatie. Dit houdt in dat je computer voorzien zal worden van een Windows installatie zonder jouw eigen documenten en foto’s. Er wordt nog weleens voor een schone installatie gekozen, omdat je windows systeem vaak vastloopt of traag geworden is. Maak een Backup van al je bestanden op een grote HDD. Deze kan je na de installatie namelijk weer leeghalen. Zo zorg je ervoor dat je geen bestanden kwijtraakt of verloren gaan.

 Waarschuwing: Maak altijd eerst een BackUp van je bestanden voordat je een nieuwe installatie doet. 

  • Maak gebruik van de one drive gratis 1 TB aan opslag met ons Office 365 pakket. Al je dierbare foto’s handig op een locatie. In dit artikel bespreek ik alle voordelen van Office 365.

Windows installeren – Stap 1Windows installatie stap 1

Steek de bijgeleverde USB stick in je computer. Hij zal zichtbaar worden, open deze. In de map van de USB staat een bestand. Dit bestand is noodzakelijk voor de installatie van Windows. Het is belangrijk om vooraf goed te kijken welke versie van Windows jij nodig hebt. Er bestaan namelijk twee verschillende versies. Er is een 32 bit en een 64 bit versie van Windows beschikbaar. Open het setup.exe bestand.

De windows licentie zal afzonderlijk via de mail naar je verzonden worden. Houdt tijdens de installatie deze mail bij de hand. Is je PC defect en wil je een schone installatie uitvoeren, schrijf van te voren de code op zodat je er tijdens de installatie niet problemen mee krijgt.

Mocht er al een windows versie op je computer geïnstalleerd staan, kan het systeem vragen of je een update of een nieuwe installatie wilt uitvoeren. Je kan als je computer goed functioneert ervoor kiezen om te upgraden. Op deze manier behoudt je al je bestanden en zal er niks verwijderd worden. Optie 2 is een schone installatie, de betekenis hiervan staat bovenaan dit artikel.

Setup.exe bestand openen

setup.exe fileNa het openen van het setup.exe bestand zal het eerste bovenstaande blauwe scherm openen. Het is aanbevolen om alle updates te installeren. Zo heb je direct een veilig systeem. Hij zal direct de updates gaan downloaden zorg dat je verbinding hebt met het internet. Is je computer niet verbonden met het internet, sla deze stap dan over. Voer hem zodra je verbinding hebt met het internet direct uit.

Voor het downloaden van de updates. Zal hij om toestemming vragen van de licentievoorwaarden. Klik hier op akkoord.

Hoe wil je windows installeren?

Als de download afgerond is zal de installatie terecht gekomen in het volgende scherm. Hij zal hier vragen of je gereed bent voor de installatie. Hier kan je zelf de keuze maken hoe je de installatie wil uitvoeren. Je kan namelijk kiezen hoe je de installatie wil uitvoeren. Wil je een schone installatie van Windows 10 uitvoeren of al je

persoonlijke bestanden bewaren? Je kan kiezen om je

bestanden te bewaren, maar je apps te verwijderen. Klik op de tekst die door de pijl aangewezen wordt. Uiteindelijk krijg je het rechter scherm weer te zien en kan je de installatie starten. De installatie zal vervolgens gaan lopen, hier hoef je niet meer bij te staan. Hij zal uit zichzelf de installatie afronden.

Mocht je een apart gedeelte hebben op je harde schijf of SSD, dan kan je hieronder in het kort zien wat de voordelen zijn van het installeren van je besturingssysteem op de aparte SSD.

Kies de installatie locatie

welke schijf installeer je windows?Het systeem zal vervolgens vragen om op welke locatie je de installatie wil uitvoeren. Dit is enkel relevant als je een SSD of een apart opstart gedeelte in je computer hebt zitten. Het installeren van je besturingssysteem op een SSD zal ervoor zorgen dat je PC lekker vlot opstart. Dit maakt een aanzienlijk verschil met een ouderwetse HDD die nog geluid maakt omdat er een draaiende schijf in zit.

Hier heb je tevens de optie om je schijf te formatteren. Dit betekent het leegmaken van je schijf. Hiermee wis je alles en ga je een schone installatie doen. Voor een schone Windows 10 installatie is minimaal 20 GB aan ruimte noodzakelijk. Op de productpagina in de webshop staan de overige systeemvereisten per Windows versie vermeld.

Als je enkel een locatie hebt zoals in de afbeelding, kan je deze selecteren en doorgaan naar stap 3.

Installatie wordt uitgevoerd

Na het selecteren van de juiste locatie, zal de installatie starten. Dit wijzigt zich vanzelf. Je zal wat vragen krijgen over wat instellingen. Als alles goed ingesteld is komen er nog enkele instellingen. Dit zijn allemaal persoonlijke instellingen, deze kan je achteraf ook aanpassen als iets niet naar wens is.

Vragen?

Is iets naar aanleiding van dit artikel niet duidelijk? laat je vraag achter in de comments of stel hem via het contactformulier.

USB
Uitverkocht
99.95
USB
Uitverkocht
89.95
USB
Uitverkocht

Besturingssystemen

Windows 7 Professional + USB

79.95
Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

4 reacties op “How To – Windows installeren vanaf een USB stick

  1. Anna Snedker zegt:

    De laatste stap van deze tutorial is eigenlijk de meest eenvoudige. Het enige dat u nog hoeft te doen is het kopieren van de installatiebestanden van uw Windows dvd naar de usb-stick. Let erop dat u alle bestanden en mappen van de installatie-dvd van Windows kopieert. Het vergeten van een bestand zorgt ervoor dat de computer niet kan opstarten van de usb-stick. Open de Windows Verkenner en ga naar het dvd-station met daarin de installatie-dvd. Vervolgens selecteert u in het rechtervenster waarin alle submappen en bestanden van de dvd worden weergegeven. Kopieer deze allemaal naar de usb-stick. Nadat de gehele inhoud van de dvd is gekopieerd naar de usb-stick, kunt u de computer ermee opstarten. En Windows installeren. Controleer eerst of de instellingen van het BIOS zodanig zijn, dat het mogelijk is om de computer vanaf usb op te starten.

Reacties zijn gesloten.