tawny roberts and miko lee.pornance.net
brunette whore in chains. fuck-videos.net black teens juggs jizzed.
stellar nymph gets teased and poked by her bf.zettaporn.com first fuck on cam.

CCleaner gehackt! – Opgepast maak geen gebruik van deze versies van CCleaner

Ccleaner hack

Wij van softwarekeys.nl maken het vaak genoeg mee, klanten benaderen ons met de vraag wat een goede virusscanner is voor hun systeem. Wij adviseren altijd om gebruik te maken van de meest recente versies. In ons assortiment hebben wij twee merken antivirus software. Hier later in dit artikel meer over. Het is Hackers gelukt om in de populaire software van Avast CC cleaner een achterdeur te plaatsen. Ze wilde hiermee inbreken in systemen die deze software installeerde op hun PC. Het is helaas pas na een maand ontdekt dat het de hackers gelukt is om de software te kraken.

Welke versie van CCleaner is gehackt?ccleaner gehackt

In het nieuws werd vermeld dat het ging om de 32bit versie van de software. Dit is een variant van de software die geschikt is voor oudere besturingssystemen. Wij adviseren altijd om je besturingssysteem altijd te updaten. Het nieuwste systeem heeft de meest geavanceerde beveilingsupdates en kan tegen de meest recente aanvallen van hackers en andere kwaadwillende. De software is 2 miljard keer gedownload dat zijn een hoop kwetsbare systemen. De computers die de software hebben geïnstalleerd kunnen het beste deze direct verwijderen en een actuele virusscanner erop zetten zodat alle kwetsbaarheden direct verholpen kunnen worden. Wil je gebruik maken van een actuele virusscanner bekijk ons aanbod.

Via het achterdeurtje kan een kwaadwillende andere software draaien op jouw systeem. Hiermee zou een kwaadwillende ervoor kunnen zorgen dat jouw computer gebruikt wordt in een groter netwerk om andere computers aan te vallen.

Controleer je CCleaner software

Als je deze versie van CCleaner op je computer hebt: 5.33.6162 of deze versie van de CCleaner Cloud dan moet je deze direct verwijderen: 1.07.3191.

Dit zijn de getroffen versies, verwijder deze versies direct en draai direct een controle met je antivirus scanner. Naar schatting van Avast hebben ongeveer 2.8 miljoen gebruikers deze software geïnstalleerd. Zijn er ook alternatieven voor CCleaner? Ja die zijn er wel degelijk.

Antivirusscanner + Snelheidsboost software

De virussoftware van Eset en Bitdefender hebben allebei een ingebouwde software versneller. Dit houdt in dat de software je systeem een boost kan geven en dezelfde functionaliteit heeft als CCleaner. Dit zorgt ervoor dat je systeem niet vertraagd en zodra het langzamer wordt je het een boost kan geven met de ingebouwde functionaliteit.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.