tawny roberts and miko lee.pornance.net
brunette whore in chains. fuck-videos.net black teens juggs jizzed.
stellar nymph gets teased and poked by her bf.zettaporn.com first fuck on cam.

Zijn jouw bedrijfsgegevens goed beveiligd?

Heb je een eigen bedrijf met 10 medewerkers dan is de kans groot dat je bent getroffen door een cyberaanval. Uit gegevens van het CBS blijkt dat bedrijven van met minimaal 10 medewerkers in 20% van de gevallen is getroffen door een cyberaanval of hack poging. In de helft van deze gevallen heeft het geld gekost om de problemen op te lossen. Net zoals naar de dokter gaan moet de beveiliging van je bedrijfsgegevens en servers hoog op je prioriteitenlijst staan. Het is beter om dit te voorkomen dan te moeten genezen, want het is in sommige gevallen moeilijk te achterhalen wat er allemaal is buitgemaakt.

Afgelopen zomer is gebleken dat er bij meer dan 70% van de zorg websites die privacy gevoelige informatie ransomwareverwerken geen SSL beveiliging is geïnstalleerd. SSL beveiliging is een speciale verbinding die ervoor zorgt dat de verbinding tussen de klant en de servers van de websites beveiligd zijn. Softwarekeys.nl maakt gebruikt van een speciale beveiligd verbinding, dit kan je herkennen aan de groene “https” bovenaan in de URL. Als het bedrijf dan geen antivirus software heeft is het helemaal bedroevend en ontzettend kwetsbaar voor aanvallen. Het kan ook dat de computers binnen je bedrijf worden overgenomen door Ransomware en je niet meer gebruik kan maken van alle gegevens die erop staan als je de kosten niet betaalt.

Heb je vragen over een virus of hack poging?

Sinds kort is er door de overheid een speciale websites in het leven geroepen. Op deze websites kan je terecht voor al je vragen met betrekking tot je beveiliging van je bedrijfsservers of website. Bij het Digital Trust Centre kan je met al je vragen terecht. Er was tot voor kort geen oplossing voor kleinere bedrijven. Nu kan je als bedrijf alle vragen en problemen melden bij het DTC. Het zijn voornamelijk de kleinere bedrijven die kwetsbaar zijn voor aanvallen, want de grotere bedrijven zijn zich bewuster van hun positie. Een groot bedrijf is zich bewust van de gevolgen van een cyberaanval en ziet eerder de risico’s en mogelijke gevolgen in. Kleinere bedrijf moeten soms werken met een ander budget en besteden liever geld aan innovatie of andere projecten.

De overheid probeert op deze manier bedrijven en particulieren bewust te maken van de gevolgen van het digitale tijdperk. Het is lastig om bedrijven te laten realiseren wat een cyberaanval voor gevolgen kan hebben. Omdat de gevolgen niet direct financiële gevolgen hoeven te hebben.

Beveiliging van je bedrijf regelen

Via het DTC kan je ook allerlei adviezen en informatie krijgen over de beveiliging van je bedrijf. Het centrum is nog niet opgestart, maar zal komend jaar opgestart worden. De Nederlandse economie leidt elk jaar voor ongeveer 10 miljard euro schade aan cybercrime. Heb je nog geen virusscanner op je computer staan of wil je een bedrijfspakket afnemen? Neem contact met ons op voor een speciale staffelkorting.

Uitverkocht
34.99
Uitverkocht
29.99
Uitverkocht
Uitverkocht
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.